This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Skrajna nieporadność życiowa i fobia społeczna - co robić?
Pewnie mi wpadnie jakaś zajawka. Na razie wszystko wydaje się takie pospolite, normalne i szybko się nudzące. Próbuję ten Farming RPG, ale ciężko się zmusić. Big Grin Kumpel mnie namawia na Tibię, ale ja nie wiem w ogóle, o co w tym chodzi. Uczenie się jakichś skomplikowanych klikadeł to już chyba nie dla mnie. Mógłbym sobie postrzelać w jakimś Modern Warfare. Albo w te nowe Doomy, bo to fajnie wygląda, a ja pamiętam jeszcze stare Doomy.

A co do suplementów jeszcze, to znajoma kiedyś zasymulowała chorobę psychiczną i wymusiła receptę na moklobemid. I teraz ma już fałszywą historię choroby, przez co kolejne recepty dostaje bez problemu. Mówi, że moklobemid zmienił jej życie, jest w stanie pracować i uczyć się na pełnych obrotach (studiuje jednocześnie trzy kierunki, ale wszystkie po łebkach). Jako że to tanie jest, dała mi kiedyś pół opakowania na spróbowanie. Brałem z tydzień czy ze dwa i w zasadzie żadnej różnicy nie poczułem. Ona aż mi nie wierzyła. Cóż, najwyraźniej nie ma magicznych tabletek. No chyba że ktoś ma jakieś duże niedobory i mu nagle wszystko się poprawi po jakimś suplemencie.
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Skrajna nieporadność życiowa i fobia społeczna - co robić? - przez Temper - 07-18-2023, 12:46 AM

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości