07-04-2023, 05:16 PM
Super
, dziękuję bo zawsze mogę na ciebie liczyć .
Jeśli chodzi o magnez i potas to nie wiem czy na razie nie odstawić bo po braniu nie wiem czy magnezu czy po potasie mam później lekko w głowie i taka otępiała jestem .A po wapniu to lęki powoli znikają .
To witaminę c i żelazo na razie odstawie bo je ciągle biorę jak nie codziennie to co 2 dzień
Cynk przez dłuższy czas nie brałam ,selenu i witaminy a i e .
To ja ten Olimp sobie zamówię bo wakacje piękny okres to trzeba korzystać a nie z dolegliwościami się martwić
.
Czasem mam jeszcze takie mocne bóle głowy ale to może od upałów.Jeszcze raz ci dziękuję
.
, dziękuję bo zawsze mogę na ciebie liczyć .Jeśli chodzi o magnez i potas to nie wiem czy na razie nie odstawić bo po braniu nie wiem czy magnezu czy po potasie mam później lekko w głowie i taka otępiała jestem .A po wapniu to lęki powoli znikają .
To witaminę c i żelazo na razie odstawie bo je ciągle biorę jak nie codziennie to co 2 dzień
Cynk przez dłuższy czas nie brałam ,selenu i witaminy a i e .
To ja ten Olimp sobie zamówię bo wakacje piękny okres to trzeba korzystać a nie z dolegliwościami się martwić
.Czasem mam jeszcze takie mocne bóle głowy ale to może od upałów.Jeszcze raz ci dziękuję
.