07-04-2023, 01:35 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 07-04-2023, 02:16 PM przez Joadia2028.)
Hej .
Jako widzisz wracam jak bumerang
.
Jeśli chodzi o nauczenie się mówienia nie idzie mi bardzo dobrze po mimo ,że nie którym się to nie podoba zaczynam stawiać na swoim i zaczynam widzieć pozytywne skutki.
Ostatnio zaczął nawracać lek uogólniony i zawroty głowy
.
Zaczęłam znów brać wapń ,żelazo ,b complex,B12 950 ,magnez,potas ,selen,a i e ,D3,cynk i widzę ,że działa ale brakuje mi na te witaminy dnia
.Pisałeś ,że dobry jesteś w suplach to miałam bym prośbę rozpisał byś mi z czym je łączyć ? ,Zeby nie łykać każdego osobna .Chyba ,że jest jakaś multiwitamina ,która dobrze się przyswaja ale ja jestem trochę zielona w tym temacie .Jeszcze chciałam spytać co sądzisz o multiwitaminie doktora szkoczylas tak od wczoraj przeglądałam filmiki na YouTube .Będę wdzięczna za pomoc 
Chyba ,że odstawie na razie magnez i b complex a zacznę brać tylko wapń ,D3 ,selen ,cynk ,żelazo i dodam ,że pije dużo witaminy c bo i cytryna i witamina c 1000 a miedzi wcale ,I jaką dawkę D3 bo ten poziom chyba jest nisko bo z tego co kojarzę to chyba 28
Jako widzisz wracam jak bumerang
.Jeśli chodzi o nauczenie się mówienia nie idzie mi bardzo dobrze po mimo ,że nie którym się to nie podoba zaczynam stawiać na swoim i zaczynam widzieć pozytywne skutki.
Ostatnio zaczął nawracać lek uogólniony i zawroty głowy
.Zaczęłam znów brać wapń ,żelazo ,b complex,B12 950 ,magnez,potas ,selen,a i e ,D3,cynk i widzę ,że działa ale brakuje mi na te witaminy dnia
.Pisałeś ,że dobry jesteś w suplach to miałam bym prośbę rozpisał byś mi z czym je łączyć ? ,Zeby nie łykać każdego osobna .Chyba ,że jest jakaś multiwitamina ,która dobrze się przyswaja ale ja jestem trochę zielona w tym temacie .Jeszcze chciałam spytać co sądzisz o multiwitaminie doktora szkoczylas tak od wczoraj przeglądałam filmiki na YouTube .Będę wdzięczna za pomoc 
Chyba ,że odstawie na razie magnez i b complex a zacznę brać tylko wapń ,D3 ,selen ,cynk ,żelazo i dodam ,że pije dużo witaminy c bo i cytryna i witamina c 1000 a miedzi wcale ,I jaką dawkę D3 bo ten poziom chyba jest nisko bo z tego co kojarzę to chyba 28