06-29-2023, 11:25 AM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06-29-2023, 11:26 AM przez tomakin.)
Teraz nie wiem, czy sobie wkręcam, czy faktycznie aż tak szybko zadziałało, ale dziś w pracy zapamiętywałem rzeczy, które kilka dni temu musiałem sprawdzać, żeby się upewnić. Stres oksydacyjny ma ponoć baaaardzo duży wpływ na pamięć krótkotrwałą, ale trochę nie chce mi się wierzyć, że to zadziałało aż tak szybko. Tak czy tak, różnica jest bardzo mocno widoczna. Może też być kwestia tego, że minęły mi te stany lękowe które niedawno miałem.
Inna sprawa to że grałem ostatnio sporo w Hadesa, gdzie też jest bardzo duży nacisk na pamięć i koordynację ręka-oko, mogło mnie to trochę wyćwiczyć. Ale też raczej za szybko i za dobre efekty.
Przyszły suple, kwas masłowy i glutamina wchodzą, witamina C już była, ale teraz wejdzie w większych dawkach. Wynalazków takich jak błonnik czy kurkumina na razie nie ruszałem, będę to sobie musiał rozpisać. Jedyne co regularnie brałem to glukozaminę, chondroitynę, melatoninę, potas i witaminy C i E.
Inna sprawa to że grałem ostatnio sporo w Hadesa, gdzie też jest bardzo duży nacisk na pamięć i koordynację ręka-oko, mogło mnie to trochę wyćwiczyć. Ale też raczej za szybko i za dobre efekty.
Przyszły suple, kwas masłowy i glutamina wchodzą, witamina C już była, ale teraz wejdzie w większych dawkach. Wynalazków takich jak błonnik czy kurkumina na razie nie ruszałem, będę to sobie musiał rozpisać. Jedyne co regularnie brałem to glukozaminę, chondroitynę, melatoninę, potas i witaminy C i E.