06-28-2023, 05:09 PM
To lepiej zacznę już teraz uczyć się grać, a nie tylko robić mody, żeby w wieku 70 lat nie być lamusem. W co tam się teraz gra? W Tibię? 
Pracownicze Plany Kapitałowe akurat się opłacają nawet dla smyxh premii od państwa. Ja to do emerytury mam jeszcze jakieś 30 lat, więc takich programów państwowych to jeszcze może być kilkanaście, co to przyjdą i potem upadną, więc wiem, że trzeba działać na własną rękę. Kiedyś sam wciskałem ludziom polisolokaty.
Złoto, jakaś nieruchomość z odwróconą hipoteką, giełda, obligacje, kryptowaluty.
Zaczynam robić tak jak ten gościu na bitfilar.pl i odkładam niewielkie kwoty w kryptowaluty każdego miesiąca. Zamierzam trzymać je dłuższy czas, nie patrząc na chwilowe wzrosty i spadki. Jak się wszyscy tutaj giełdy nauczymy, to będziemy może mieli z tego jakiś grosz.

Pracownicze Plany Kapitałowe akurat się opłacają nawet dla smyxh premii od państwa. Ja to do emerytury mam jeszcze jakieś 30 lat, więc takich programów państwowych to jeszcze może być kilkanaście, co to przyjdą i potem upadną, więc wiem, że trzeba działać na własną rękę. Kiedyś sam wciskałem ludziom polisolokaty.
Złoto, jakaś nieruchomość z odwróconą hipoteką, giełda, obligacje, kryptowaluty. Zaczynam robić tak jak ten gościu na bitfilar.pl i odkładam niewielkie kwoty w kryptowaluty każdego miesiąca. Zamierzam trzymać je dłuższy czas, nie patrząc na chwilowe wzrosty i spadki. Jak się wszyscy tutaj giełdy nauczymy, to będziemy może mieli z tego jakiś grosz.