06-28-2023, 02:29 PM
Programy to wiem, że są, ale jakość tego co wychodzi z programu jest... no... no nie zachwyca
Czasem da się nawet odróżnić, co to miał być za kawałek. Czasem. Tym się AI musi zająć, żeby to miało ręce i nogi.
Zasiłek to rozwiązanie, bo mniej więcej tyle tego jest, niby da się tak przeżyć, ale to jest do pierwszego poważniejszego problemu z... no z czymkolwiek, nawet niech ząb zaboli. Sąsiada zalejesz, ubezpieczenie nie chce wypłacać kasy. Już nie mówię o poważniejszych chorobach, gdzie trzeba na leki kilkaset wydawać.
A co do wyszukiwania głupich lasek, no w pewnym wieku to już raczej nie ma wyjścia, są jak publiczne kible, zajęte albo zasrane. Ziomowi parę lat temu żonę znalazłem, nawet nie jakoś celowo, ot zaprosiłem ich razem na ognisko, to ta para zresztą co o nich pisałem na stronie o wygrywie. W końcu oficjalnie się rozstali i dla obu to był najszczęśliwszy dzień w życiu
Czasem da się nawet odróżnić, co to miał być za kawałek. Czasem. Tym się AI musi zająć, żeby to miało ręce i nogi.Zasiłek to rozwiązanie, bo mniej więcej tyle tego jest, niby da się tak przeżyć, ale to jest do pierwszego poważniejszego problemu z... no z czymkolwiek, nawet niech ząb zaboli. Sąsiada zalejesz, ubezpieczenie nie chce wypłacać kasy. Już nie mówię o poważniejszych chorobach, gdzie trzeba na leki kilkaset wydawać.
A co do wyszukiwania głupich lasek, no w pewnym wieku to już raczej nie ma wyjścia, są jak publiczne kible, zajęte albo zasrane. Ziomowi parę lat temu żonę znalazłem, nawet nie jakoś celowo, ot zaprosiłem ich razem na ognisko, to ta para zresztą co o nich pisałem na stronie o wygrywie. W końcu oficjalnie się rozstali i dla obu to był najszczęśliwszy dzień w życiu