06-18-2023, 10:48 AM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06-18-2023, 10:50 AM przez neko1witek.)
(06-16-2023, 07:55 PM)tomakin napisał(a): Czekaj, na pewno ten link chciałeś dać? Tam jest do minerałów dla pszczół, jak tym spryskać ul, ile wsypać do poidła.
A, widzę jakieś oferty w necie dla ludzi, faktycznie drogie nie jest. Może spróbuję.
/edyta w ogóle objawy jak naście lat temu, głównie bulgotanie w jelitach i bardzo silne rozwolnienia. Może tak reaguję na "nektar pomarańczowy", który wciągam zamiast cocacoli, a nerwowość to efekt uboczny utraty elektrolitów albo coś. Bo nie chce mi się wierzyć, że AŻ TAK mnie nerwica pojechała i to tak bez ostrzeżenia. Albo może czosnek... jest możliwość, że czosnek coś w tych jelitach wybił i organizm to teraz wyrzuca. Bądź też tak na niego reaguje, chociaż nigdy tak nie było.
Tak, to ten link. Tutaj masz link do tego co ja kupiłem: http://s-probio.pl/index.php/pl/oferta
Kupiłem wszystko co mieli.
Póki co testuję to i jest ok. Każdy zauważył jakieś tam poprawy. Kobita, córka i ja, więc może coś w tym jest. Ale ja też biorę masę innych suplementów, bardzo regularnie, ale w małych ilościach. Ale one nie, więc może to jednak to.
Nie jest drogie, warto spróbować. Ja to piję przed snem około 2-3 godzin. Często też piję to rano, jak robię sobie takie miksy, które nazywam power drink. Dodaję do tego jeszcze pyłek pszczeli, trochę kropli na wątrobę, ocet jabłkowy, węgiel i jeszcze inne wynalazki, co mi wpadnie pod rękę, np. jod, sodę, propolis. Piję to na czczo.