This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Skrajna nieporadność życiowa i fobia społeczna - co robić?
No w sumie YT jest dobry, tylko z jakością tego, co tam gadają, może być różnie. Książki wybiera się te, które polecają poważni ludzie, albo które są bardzo popularne, żeby wiedzieć po prostu o czym wszyscy gadają. Nigdy nie przekonywała mnie forma gadającej głowy, zawsze wydawało mi się to takie... bardziej skierowane na kontakt emocjonalny z widzem, a nie na przekazanie wiedzy. Nie wiem, czy jakikolwiek kanał yt zbliża się chociaż do jakości tego, co ma się w "Homo deus". W końcu książkę ktoś kilka lat pisze, ważąc każde słowo, a yt nagrywa się co kilka dni nowe, byle więcej, byle bardziej atrakcyjne dla widza, który lubi bodźce nie wymagające skupiania się powyżej 15 sekund na jednym temacie.
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Skrajna nieporadność życiowa i fobia społeczna - co robić? - przez tomakin - 06-13-2023, 09:50 PM

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości