This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Skrajna nieporadność życiowa i fobia społeczna - co robić?
No jak każdej głównie o tym mówiłeś, to nic dziwnego, że na tym się skupiły Big Grin Wyczuły pewnie, że to chcesz usłyszeć.

Z tymi ćwiczeniami i w ogóle z podejściem mam głównie ten problem, że to skupia się na "co mi się podoba", takie trochę bodziec - reakcja, a życie to jednak cholernie skomplikowana sprawa. Popatrz na te wszystkie gwiazdy instagramu, którym wydaje się, że receptą na sukces jest bycie podziwianym, w efekcie grzęzną w toksycznych zależnościach. Kurcze no, trochę długo tu już piszemy, trochę Cię poznałem, uważam się też za "trochę" lepszego w rozumieniu tego, jak działa człowiek, niż jakaś kołczówna. a nie odważyłbym się dać rady w którą stronę mógłbyś iść w życiu. Jakieś drobne, ogólne rady, typu siłownia, angielski, znalezienie pasji poza życiem zadowodowym, rozszerzanie sieci znajomych, czy jak ostatnio, pasywne źródło dochodu. Coś, co pomoże każdemu, bez względu na to, w jakiej jest sytuacji. Ale jak konkretnie życie ułożyć, jak to mogłoby się potoczyć, żebyś był szczęśliwy? Tego nikt nie może wiedzieć, bo to zmieni się po tym, jak zmieni się Twoje otoczenie. Kilka, kilkanaście miesięcy bycia otoczonym innymi ludźmi i okazuje się, że zupełnie inne rzeczy sprawiają przyjemność, pojawiają się nowe cele w życiu.

A. Stars masz na chomiku jako ebooka, całkiem dobra jakość.
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Skrajna nieporadność życiowa i fobia społeczna - co robić? - przez tomakin - 06-09-2023, 07:48 PM

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości