06-05-2023, 06:58 PM
Obrazków do kolorowania można milion ściągnąć za darmo, potem w gimpie zmniejszyć po chamsku jasność, zapisać, wgrać w kricie i można rysować po kreskach. Kurcze jakaś gra by się przydała na precyzję kreski, tak po prostu, bo z tym jest największy problem. I tak myślę, czy nie ogarnąć jednak osu! które jest do tego stworzone. Mam to nawet zainstalowane, ale ni uja nie potrafię zrozumieć, co tam trzeba robić
Kumpel kiedyś przygotowywał się do gry zawodowej w starcrafta, ten muzyk o którym czasem piszę, że ma wyczepiste zdolności manualne. Godzinami trenował na jakichś programach do precyzji kliknięcia myszką, na programach do nauki szybkiego pisania na klawiaturze. Kiedyś na fb jakiś informatyk pochwalił się swoim wynikiem na teście szybkiego pisania, ile to znaków zrobił w minutę. Ludzie tam próbowali, nikt nie mógł go pobić. Siadłem do tego i zrobiłem chyba coś koło 1,5 razy tyle co on
A potem podesłałem to temu ziomowi muzykowi i on zrobił o tyle samo więcej ode mnie.
Nie no, zostawię to "na kiedyś", bo to dość mało przydatny skill, nawet jeśli uwzględnić, że mógłby sporo zmienić w strukturze mózgu.
Kumpel kiedyś przygotowywał się do gry zawodowej w starcrafta, ten muzyk o którym czasem piszę, że ma wyczepiste zdolności manualne. Godzinami trenował na jakichś programach do precyzji kliknięcia myszką, na programach do nauki szybkiego pisania na klawiaturze. Kiedyś na fb jakiś informatyk pochwalił się swoim wynikiem na teście szybkiego pisania, ile to znaków zrobił w minutę. Ludzie tam próbowali, nikt nie mógł go pobić. Siadłem do tego i zrobiłem chyba coś koło 1,5 razy tyle co on
A potem podesłałem to temu ziomowi muzykowi i on zrobił o tyle samo więcej ode mnie. Nie no, zostawię to "na kiedyś", bo to dość mało przydatny skill, nawet jeśli uwzględnić, że mógłby sporo zmienić w strukturze mózgu.