This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Skrajna nieporadność życiowa i fobia społeczna - co robić?
Wygląd bez znaczenia. Najwięcej gier to ja pamiętam z lat 90 i wczesnych 00, a wiadomo, jak to wyglądało wtedy. I nawet lubiłem te wszystkie tycoony. Settlers 2, Transport Tycoon Deluxe, Sim City, Theme Hospital, Airline Tycoon, Theme Park Tycoon. No sporo tego było.

No i jak na telefon to spoko, bo ja przy kompie to teraz tylko do nauki siedzę, a tak to całe życie cyfrowe przeniosłem na telefon.

No i taki ośrodek mi jeszcze pokazał:
https://www.psychiatrzy.warszawa.pl/nasz...m-autyzmu/

Kocham ChatGPT i Bing Chat.

Oto objawy zaburzeń poziomu każdego z tych hormonów:

Testosteron: utrata masy mięśniowej i siły, zmniejszenie libido, problemy z erekcją, zmniejszenie owłosienia ciała i twarzy, zmniejszenie kości i gęstości kości.

Estradiol: problemy z erekcją, zmniejszenie libido, problemy z pamięcią i koncentracją, zmniejszenie kości i gęstości kości.

Prolaktyna: problemy z erekcją, zmniejszenie libido, problemy z płodnością u mężczyzn.

LH (hormon luteinizujący): niski poziom LH może powodować niski poziom testosteronu i problemy z płodnością u mężczyzn.

FSH (hormon folikulotropowy): niski poziom FSH może powodować niski poziom testosteronu i problemy z płodnością u mężczyzn.

SHBG (globulina wiążąca hormony płciowe): niski poziom SHBG może powodować niski poziom testosteronu i problemy z płodnością u mężczyzn.

DHEA-S (dehydroepiandrostendion siarczanowy): brak objawów specyficznych dla niskiego poziomu DHEA-S.

Kortyzol: zmęczenie, osłabienie mięśniowe, utrata masy mięśniowej i siły, bóle głowy, zaburzenia snu.

TSH (hormon tyreotropowy): zmęczenie, osłabienie mięśniowe, przyrost masy ciała bez przyczyny, suchość skóry i włosów.

FT4 (tyroksyna wolna): zmęczenie, osłabienie mięśniowe, przyrost masy ciała bez przyczyny, suchość skóry i włosów.

Kurde, wszędzie ta potencja, płodność i mięśnie. A swoją drogą to sprawdzić sobie płodność i jakość nasienia też można. A jak jest wszystko ok, to na wszelki wypadek można je zamrozić. Koszt przechowywania to 400-500 zł rocznie.
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Skrajna nieporadność życiowa i fobia społeczna - co robić? - przez Temper - 05-26-2023, 08:19 PM

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości