This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Skrajna nieporadność życiowa i fobia społeczna - co robić?
Kurcze, nie ma czegoś takiego, jak strata czasu, jeśli masz z tego przyjemność. Życie sprowadza się do tego, żeby było przyjemnie. Nawet ten plan, który masz teraz, bycie bogatym i posiadanie rodziny, to dążenie do tego, żeby było przyjemnie. Ważne, żeby nie wpaść w pułapkę jednej rzeczy, jak ludzie, którzy 24/7 grają, albo którzy tylko pracują i potem wracają do pustego domu, gapiąc się na pustą ścianę. Jak już pisałem parę razy, najszczęśliwsze osoby z mojego bliższego i dalszego otoczenia to te, które znalazły sobie jakiś sposób samorealizacji poza pracą i pustą rozrywką, czy to będzie muzyka, czy coś związanego z plastyką, czy jakiś taniec, nawet tu na forum masz gościa, którego życie to w dużej mierze karate. Ile ja radochy mam z tego, że prowadzę te wszystkie strony i blogi (i nie tylko te o zdrowiu, ale też swego czasu największe forum wege w Polsce), ile lasek na to wyrwałem... szkoda tylko, że zysku żadnego z tego nie ma. Może i nawet by był, jakbym miał dryg do monetyzacji, a nie tylko do medycyny.

Wiedźmin 3 to jedna z tych rzeczy, które można śmiało określić arcydziełem, coś, po czym jest się inną osobą. Podobnie bloodlines, ta stara wersja. Kurcze... przejdę to jeszcze raz. Jak coś na jeden wieczór, to the wolf among us. No nie, nie będę Cię na gry namawiał, jak masz teraz plan odmienienia życia Big Grin Farma to akurat coś, co dzieje się w dużej mierze samo, sadzisz i rośnie.
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Skrajna nieporadność życiowa i fobia społeczna - co robić? - przez tomakin - 05-23-2023, 11:40 PM

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości