This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Skrajna nieporadność życiowa i fobia społeczna - co robić?
Po ponownej lekturze "Sukcesu w relacjach międzyludzkich" jestem ciekaw, w jaki sposób wszelkiej maści coachowie podchodzą do takich spraw, jak te z mojego wątku. Przekopałem internet w poszukiwaniu lokalnych coachy z mniejszym lub większym doświadczeniem psychoterapeutycznym i napisałem do każdego krótką notkę charakteryzującą moją sytuację zawodową i relację z matką. Część przez kilka dni nie raczyła odpowiedzieć. Cóż, to już dużo świadczy o nich. Nie planuję wydawać na to kasy, ale praktycznie wszyscy ci, którzy odpisali, wyrazili chęć podjęcia ze mną pracy i zaoferowali darmową pierwszą sesję online lub stacjonarnie, żeby ustalić możliwy plan działania. Dlatego poumawiałem się z każdym (a raczej z każdą, to same kobiety) i zobaczę, co oni tam w ogóle proponują. Nie jestem negatywnie nastawiony, pójdę z otwartą głową i pozwolę im wykonać pracę i marketing tak, jak potrafią.

Teraz trochę kontrowersyjny temat. Jakiś czas temu odebrałem Piracetam z czeskiej apteki. Działa tak, jak się spodziewałem, czuję nieco większe skupienie, łatwiej mi zebrać myśli. Tomakin, dziękuję za info o istnieniu takiego środku.

Ale to nie wszystko. Kiedyś próbowałem Modafinil na koncentrację. Polecam, działa całkiem dobrze. Minusem jest fakt, że działa on tylko na dopamine i po jakimś czasie, ja sam i moje otocznie zauważyło lekką zmianę mojego charakteru. Mniej empatii, zadaniowość, asertywność, brak chęci do zabawy. Niektórzy w necie piszą o małym zainteresowaniu seksem, ale tego nie mogę zweryfikować, bo mam prawie nieistniejące libido w tej chwili.

Metylofenidadu (czyli Medikinetu) nie próbowałem, bo na czarnym rynku jest strasznie drogi, a Adderall jest poza zasięgiem w Polsce. W Europie są zamienniki. Angilia: Amfexa, Niemcy: Attention (Tentin). Do nich również nie mam dostępu.

Chciałem sprawdzić, jak mniej więcej działają takie środku. Poradziłem sobie kupując w dark webie amfę od dostawcy z dobrymi opiniami. Przetestowałem ją Protest Kitem, więc mam pewność, co to jest i jakiej jakości. Po wysuszeniu zważyłem male porcje 20-23 mg. Codziennie rano wypijam taką jedną porcje rozpuszczoną w wodzie. Ładuje się jakoś 20minut i działa około 10h. Poniewaz działa również na serotoninę to moje nastawienie i zachowanie jest takie, jak trzeba. Jestem zadowolony z efektu i biorąc przez 3 dni: pn, wt, śr wystarcza mi sił, by pracować fizycznie i uczyć się po pracy w pełnym skupieniu przez resztę tygodnia. 10 g wystarczy na rok, koszt 300 zł. W weekend za to wchodzi Piracetam.

Nie mam chęci na wciąganie nosem czy dorzucanie. Dla mnie robi robotę mikrodawka 20 mg i wypicie tego rozpuszczone w wodzie. Przedyskutowałem temat na Reddicie, więc nie jest to eksperymentowanie na sobie, a jedynie powielanie gotowych schematów i sprawdzanie, co i jak działa na problemy z koncentracją, chaotycznymi myślani i wolą do nauki. Jeśli pojawią się jakieś negatywne skutki, to dam znać.

PS. A, no i dla celów formalnych napiszę, że ja w ogóle nie zachęcam do próbowania i tak naprawdę to wszystko powyżej to mi się tylko śniło i nie jest naprawdę.
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Skrajna nieporadność życiowa i fobia społeczna - co robić? - przez Temper - 05-19-2023, 10:25 AM

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości