05-18-2023, 01:17 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-18-2023, 01:18 PM przez tomakin.)
Nie zrozum mnie źle, mi chodzi tylko o to, że Twoja droga nijak ma się do sytuacji kogoś, kto ma dużo większe zaległości, a pewnie sam z wykopu pamiętasz jak ludzie pisali, że "to proste, patrz, ja zrobiłem to i Ty będziesz potrafił". Dajesz bardzo dobry przykład i to jest bardzo motywujące, tylko trzeba pamiętać, do kogo to powinno być zaadresowane. Stronka o przegrywie może przyciągać ludzi, którzy nawet nie potrafią prowadzić konwersacji z drugą, dorosłą osobą, nie mają też zaplecza w postaci wysokiego IQ niezbędnego do ogarnięcia tego na poziomie innym niż "instynktownie".
U mnie drobna zmiana, biorę duże dawki karnityny. Psuje się już pomału ta, co dostałem od jednej forumowiczki, trzeba to w końcu zjeść. Karnityna bo raz, że to bardzo dobrze zgrywa się z kwasami tłuszczowymi, jest niezbędna do ich metabolizmu, a dwa, ciągle podejrzewam zaburzenia tarczycy, na co ona powinna pomóc.
U mnie drobna zmiana, biorę duże dawki karnityny. Psuje się już pomału ta, co dostałem od jednej forumowiczki, trzeba to w końcu zjeść. Karnityna bo raz, że to bardzo dobrze zgrywa się z kwasami tłuszczowymi, jest niezbędna do ich metabolizmu, a dwa, ciągle podejrzewam zaburzenia tarczycy, na co ona powinna pomóc.