05-17-2023, 11:37 AM
(05-17-2023, 06:09 AM)Nawaphon napisał(a): Myślę, że mogłem też przyspieszyć pewien proces przez Swoje długie posty na wodzie. Zrobiłem 10, 14 i w końcu nawet 20 dni. Od razu wtedy nie zauważyłem, ale też ciężko zauważyć goląc głowę - jednak pojawiło się jakiś czas właśnie po ostatnim z tych postów.
Wiem, że dla wielu mężczyzn to dramat życiowy. Wystarczy spojrzeć na popularność kanałów YT o zapobieganiu i odwracaniu łysienia. Na moje samopoczucie, czy samo-ocenę to nie wpływa, nawet nie chciałoby mi się bawić w jakieś przeszczepy, czy pigmentację.
Powiem tak, nie bardzo mnie obchodziło, że łysieję, naprawdę mi to zwisało. Jakoś nigdy nie przejmowałem się swoim wyglądem.
Ale... być może, gdybym miał mnóstwo kasy to sprawdziłbym czy taki przeszczep jest sens robić i nawet w formie żartu bym sobie to zrobił. :-)

. Wystarczy spojrzeć na popularność kanałów YT o zapobieganiu i odwracaniu łysienia. Na moje samopoczucie, czy samo-ocenę to nie wpływa, nawet nie chciałoby mi się bawić w jakieś przeszczepy, czy pigmentację.