05-13-2023, 07:27 PM
(05-13-2023, 08:13 AM)tomakin napisał(a): Odstawka na jakiś czas miedzi, wchodzi cynk.
Cynk jest podstawą przemian kwasów tłuszczowych, może jakoś się zgrywa z tym olejem sezamowym, ułatwi jego działanie.
TOMAKIN piszę do Ciebie z wielką, wielką nadzieją na JAKĄKOLWIEK radę w związku z tym co u mnie się stało.
Przez 20 lat myślałam , że różne stany których doświadczałam są spowodowane moimi zatokami oraz nerwicą (agorafobia) i teżyczką .
Natomiast pół roku temu okazało się , że mam GUZA przysadki mózgowej, nie małego.
Lekarze zdecydowali o leczeniu lekiem dostinex, obniżający prolaktyne a zwiększający DOPAMINE.
Obecnie jestem po rezonansie kontrolnym. GUZ jest taki jaki był, nie rośnie, nie maleje.
Żałuje, że tyle lat nie zrobiłam rezonansu głowy i zwalałam wszystko na nerwice mając 30kilka lat.
Co mogłabym dodatkowo łykać aby poprawić pracę mózgu. Jakie oleje pić? Wiem, że miałeś program na SM.
Moja dieta jest uboga.
Przez to , że zatrzymała mi się miesiączka i ginekolog skierował na rezonans przysadki , kilka miesięcy nie miesiączkowałam to wyszła mi jeszcze OSTEOPENIA.
Jestem załamana, na granicy, moje życie.... jego już nie ma.