05-04-2023, 10:02 AM
No ja na tej zasadzie zacząłem na pianinie się uczyć. Czemu? Bo mogę!
W ogóle odsłuchałem sobie jeszcze dodatek do tego łabędzia, jakiś tam esej jest na końcu. Gość wszedł na temat zdrowia i diety. Jezu, jakie pierdolenie
Jeśli podobny chłopski rozumek miał w matematyce, to nie dziwię się, że go z uczelni wyrzucali. Powtórzył w zasadzie wszystkie błędy, które opisywał. Krytykował koncepcję "energy in, energy out" mówiąc, że tam jest wiele dynamicznych procesów, a dosłownie chwilę potem w innym temacie wyzywa naukowców od debili, bo nie rozumieją, że niektóre rzeczy po prostu się wyrównują dzięki magii dużych liczb i pojedyncze skoki nie mają znaczenia. Gada o tym, jak to matka natura wymyśliła, że musimy robić głodówki i mieć duże, chwilowe stresy, 2 godziny później że lekarze to często idioci, bo oceniają działanie organizmu na podstawie swoich własnych teorii i hipotez, a nie na podstawie faktów.
A wisienką na torcie było "no, kolega mi powiedział, że medycyna to w ogóle nie udowodniła szkodliwości tłuszczu, wymyśliła to".
Eh... what is love?
https://youtu.be/HEXWRTEbj1I
W ogóle odsłuchałem sobie jeszcze dodatek do tego łabędzia, jakiś tam esej jest na końcu. Gość wszedł na temat zdrowia i diety. Jezu, jakie pierdolenie
Jeśli podobny chłopski rozumek miał w matematyce, to nie dziwię się, że go z uczelni wyrzucali. Powtórzył w zasadzie wszystkie błędy, które opisywał. Krytykował koncepcję "energy in, energy out" mówiąc, że tam jest wiele dynamicznych procesów, a dosłownie chwilę potem w innym temacie wyzywa naukowców od debili, bo nie rozumieją, że niektóre rzeczy po prostu się wyrównują dzięki magii dużych liczb i pojedyncze skoki nie mają znaczenia. Gada o tym, jak to matka natura wymyśliła, że musimy robić głodówki i mieć duże, chwilowe stresy, 2 godziny później że lekarze to często idioci, bo oceniają działanie organizmu na podstawie swoich własnych teorii i hipotez, a nie na podstawie faktów. A wisienką na torcie było "no, kolega mi powiedział, że medycyna to w ogóle nie udowodniła szkodliwości tłuszczu, wymyśliła to".
Eh... what is love?
https://youtu.be/HEXWRTEbj1I