04-28-2023, 11:26 AM
Z doświadczenia, polecam raczej imprezy, gdzie masz jakąś przypisaną rolę którą się wykonuje, np gry planszowe, wspinaczka, tego typu rzeczy. Pojechałem kiedyś na dzikiego pomagać budować jakąś dziwną komunę, fajna miejscówka, ale fajnie było jak tam byłem z dziewczyną, jak sam to pomimo tego, że sporo ludzi, czułem się dziwnie, każdy w swojej grupie, trzymają się siebie, robiłem tam swoje z boku i w efekcie z nikim nie pogadałem. Nawet wyróżniałem się tym, że jestem jakiś taki odosobniony. Słabe uczucie i słabo wykorzystany czas.
Jeszcze jakbym był wygadanym gościem, co z każdym od razu nawiązuje relację. No ale nie jestem wygadany, wprost przeciwnie
Najlepsza opcja to znaleźć znajomych, którzy na takie coś jeżdżą i jeździć z nimi. Znakomita większość znajomych, których teraz mam, to ludzie poznani przez to, że kręciłem się z innymi ludźmi.
Jeszcze jakbym był wygadanym gościem, co z każdym od razu nawiązuje relację. No ale nie jestem wygadany, wprost przeciwnie

Najlepsza opcja to znaleźć znajomych, którzy na takie coś jeżdżą i jeździć z nimi. Znakomita większość znajomych, których teraz mam, to ludzie poznani przez to, że kręciłem się z innymi ludźmi.