04-24-2023, 10:01 PM
W ogóle z tymi językami to u mnie jest też tak, że alternatywą nie jest "wbijam słówka albo uczę się grać na giełdzie", tylko "wbijam słówka albo gram w POE"
Nie no, najlepsze co mogę zrobić, to poradzić sobie z problemem obłączków i wszystkim, co z niego wynika - brakiem chęci do działania, fatalną pamięcią etc.
Myślałem, że ten tik na powiece przejdzie, to pojawił się na drugiej
Coś mocno namieszałem, tylko co. W sumie jedyne, co robię regularnie, to biorę ten wapń, nic więcej nie zmieniałem na tyle, żeby jakoś wpłynęło na komórki nerwowe. Śpię dobrze, zero dziwnych objawów, no ciągle czuję się jakoś tak... lżej? Problemy z pamięcią i koncentracją chyba są, jakie zawsze były. Nie tauryna, bo beta alaninę brałem dopiero po pojawieniu się tiku. Aż zacząłem zastanawiać się, na ile czysty jest ten wapń, co kupiłem, takie rzeczy mogą być objawem zatrucia np pestycydami. Przy jakimś guzie mózgu czy czymś byłoby tylko z jednej strony, a nie na obu, więc stanowczo dotyczy to nerwów obwodowych.
Może i faktycznie magnez, zwiększam do 300 mg dziennie. Może też być potas, bo oczywiście go zaniedbałem.
Nie no, najlepsze co mogę zrobić, to poradzić sobie z problemem obłączków i wszystkim, co z niego wynika - brakiem chęci do działania, fatalną pamięcią etc.Myślałem, że ten tik na powiece przejdzie, to pojawił się na drugiej
Coś mocno namieszałem, tylko co. W sumie jedyne, co robię regularnie, to biorę ten wapń, nic więcej nie zmieniałem na tyle, żeby jakoś wpłynęło na komórki nerwowe. Śpię dobrze, zero dziwnych objawów, no ciągle czuję się jakoś tak... lżej? Problemy z pamięcią i koncentracją chyba są, jakie zawsze były. Nie tauryna, bo beta alaninę brałem dopiero po pojawieniu się tiku. Aż zacząłem zastanawiać się, na ile czysty jest ten wapń, co kupiłem, takie rzeczy mogą być objawem zatrucia np pestycydami. Przy jakimś guzie mózgu czy czymś byłoby tylko z jednej strony, a nie na obu, więc stanowczo dotyczy to nerwów obwodowych. Może i faktycznie magnez, zwiększam do 300 mg dziennie. Może też być potas, bo oczywiście go zaniedbałem.