04-24-2023, 09:54 PM
Jeszcze jedno: zadałem Alexowi pytanie odnośnie strategii budowania dominującej pozycji i szacunku w grupie. Odpisał mi, że takie tematy porusza na płatnych konsultacjach i jeśli jestem zainteresowany, to może mi wystawić proformę. Super odpowiedź bulwo. Te wszystkie listy od czytelników, które są omawiane w jego filmach pewnie są zmyślone, tak samo jak w magazynach kobiecych.
Cóż, zatem w grupie trzeba się zmuszać do grania i obowiązują inne zasady, niż w rozmowie z jedną osobą. Natomiast w przypadku dobierania się w pary, to już tak, jak mówi Nawaphon - nie można przesadzić w ściemnianiu o sobie, bo to w końcu wyjdzie i będzie rozczarowanie.
Trochę się tu offtop zrobił, ale myślę, że można go powoli kończyć wrócić do Twojego pamiętnika.
Cóż, zatem w grupie trzeba się zmuszać do grania i obowiązują inne zasady, niż w rozmowie z jedną osobą. Natomiast w przypadku dobierania się w pary, to już tak, jak mówi Nawaphon - nie można przesadzić w ściemnianiu o sobie, bo to w końcu wyjdzie i będzie rozczarowanie.
Trochę się tu offtop zrobił, ale myślę, że można go powoli kończyć wrócić do Twojego pamiętnika.