This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Skrajna nieporadność życiowa i fobia społeczna - co robić?
Powiem Wam tak na szybko na razie, że naprawdę wyśmienicie się czyta różne zdania na te same tematy:

Munieslaw - grinduj wiedzę i siłkę, zarabiaj kasę, znajomych sobie na razie odpuść.
Tomakin - poszerzaj grono znajomych, nie fixuj się za bardzo na kasie.

No i oczywiście zdania innych, jak Neko czy Nawa.
I pewnie jak to zwykle bywa - wszyscy macie rację i nie macie racji. 
Dla mnie to jest mega ważne, bo pozwala się wyrwać z własnej bańki myślowej.

Szczerze mówiąc nie spodziewałem się, że temat rozwinie się w fajną dyskusję. Myślałem, że to będzie szybki wentyl dla nagromadzonej złości, ze dwie odpowiedzi i koniec. Mam nadzieję, że jeszcze ktoś oprócz mnie będzie mógł skorzystać z tych porad i różnych przepisów na sukces w życiu.
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Skrajna nieporadność życiowa i fobia społeczna - co robić? - przez Temper - 04-20-2023, 12:29 PM

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości