This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Skrajna nieporadność życiowa i fobia społeczna - co robić?
Tak czy tak, warto zacząć od przeczytania tych kilkunastu, kilkudziesięciu pozycji i wyrobienia sobie na tej podstawie jakiejś opinii. Mam czytnik, mam w końcu też nowy telefon, bo w starym nie dało się słuchać książek (bateria padała po 2 godzinach), można poszerzać wiedzę i za kilka tygodni, a nawet miesięcy podjąć jakieś decyzje. Na razie tak naprawdę żadna z osób, które się w tym wątku wypowiada, raczej nie ma takiej wiedzy, no może Neko, ale tylko może.

Nawet jeśli uzna się, że to zupełnie nie to, zawsze będzie się miało poszerzone horyzonty.

Podobnie z programowaniem, nie ma co snuć wizji swojej przyszłości "o, będę 20k zarabiał za rok", tylko trzeba spróbować, czy w ogóle cokolwiek w tym zatrybi, czy nie będzie tak, że po 3 minutach prób kodowania będzie się miało ochotę zacząć nie wiem, krany podłączać.

I tak szczerze, jeśli ktoś ma minimalne chociaż zdolności manualne, to na podłączaniu kranów ma większą szansę dorobienia się poważniejszych pieniędzy.

Odradzam tylko z doświadczenia próby zarabiania przez tworzenie witryn internetowych, chyba że chcesz tworzyć dla kogoś, kto za to zapłaci Big Grin
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Skrajna nieporadność życiowa i fobia społeczna - co robić? - przez tomakin - 04-19-2023, 12:05 PM

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości