This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Skrajna nieporadność życiowa i fobia społeczna - co robić?
(04-17-2023, 01:45 AM)munieslaw napisał(a):
(04-16-2023, 06:08 PM)tomakin napisał(a): W ogóle mam już ze 30 ebooków i zaraz dojdą jeszcze audiobooki do tego

giełdo, przybywam

Ach to naiwne myślenie, że inteligencja na giełdzie Ci coś pomoże, jakby tak było to azjaci po 200 iq byliby najbogatsi na świecie. Aczkolwiek powodzenia Smile

Tu najważniejsze jest mentalne podejście do handlu. Gdy tego nie ma, to można sobie odpuścić choćby było się Einsteinem. MUSISZ umieć zarządzać swoim kapitałem, gdy to zrozumiesz, to reszta jest prosta. Wielu ludzi udowadniało, że nawet rzucając kostką na giełdzie zarobisz pieniądze jeżeli wiesz kiedy wejść i wyjść z pozycji.

Z czasem zaczyna się też widzieć pewne schematy i gdy doda się do tego MM (money managment) to powinno być ok.
Ja w tym miesiącu zarobiłem 10% a przykładam się do tego prawie wcale. Ostatnio wróciłem do montowania filmów i na handel nie mam czasu.

Jak zobaczyłem ostatnio ile ludzie zarabiają na Youtubie, to stwierdziłem, że też spróbuję. Mam wszystko co do tego potrzeba, a skoro większość youtuberów to debile to przy moim IQ nieco ponad debil pewnie dam też sobie radę.
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości