Do końca tego roku nie ma być żadnych ograniczeń w ilości udzielanych kredytów. W przyszłych latach takie ograniczenie może być. Jest mała szansa, że uda mi się w tym roku wyrobić zdolność, bo nie zdążę tak szybko dostać umowy o pracę na czas nieokreślony i pensji rzędu te 5k zł minimum, ale okres do 2 lat jest już bardziej prawdopodobny. Jeśli dobrze pójdzie, to drobnymi krokami na czterdziestkę uda mi się mieć już coś swojego.
Oczywiście można kombinować z fikcyjnymi zatrudnieniami i fikcyjnymi pensjami, ale to stąpanie po kruchym lodzie.
A jeśli będzie możliwość nadpłacania, to na pięćdziesiątkę może będę już na finiszu. W stosunku do rówieśników to późno, ale staram się sam siebie pilnować, żeby oduczyć ciągłego porównywania do innych.
I przyznam, że właśnie takie plany, choć wydają się dalekosiężne i bardzo duże, to trzymają mnie przy życiu.
Fajnie też, że nawet zahaczamy w dyskusjach i tematy finansowe.
Oczywiście można kombinować z fikcyjnymi zatrudnieniami i fikcyjnymi pensjami, ale to stąpanie po kruchym lodzie.A jeśli będzie możliwość nadpłacania, to na pięćdziesiątkę może będę już na finiszu. W stosunku do rówieśników to późno, ale staram się sam siebie pilnować, żeby oduczyć ciągłego porównywania do innych.
I przyznam, że właśnie takie plany, choć wydają się dalekosiężne i bardzo duże, to trzymają mnie przy życiu.
Fajnie też, że nawet zahaczamy w dyskusjach i tematy finansowe.