03-19-2023, 05:53 PM
(03-19-2023, 05:01 PM)tomakin napisał(a): No ale tu chodzi o nagły spadek formy do takiego, jaki może mieć ktoś koło 80 roku życia i brak poprawy, pomimo wielu lat treningu. Wiem, jaki wpływ ma wiek i to uwzględniam. No i jak pisałem, gdy zaczęły odrastać obłączki, to parametry wystrzeliły w kosmos, Odmłodniałem w kilka tygodni?
A co do snu, to trafiłem. Spałem jak dziecko i to chyba ze 12 godzin. Wapń, miedź, potas bo też w tym badaniu mocno wpływał na przyswajanie miedzi i trochę tyrozyny. No i czosnek.
Takiego zestawu będę się trzymać, miedź 4 do 6 mg, wapń 600 do 900 mg, potas 2+ gramy i ewentualnie tyrozyna, czosnek spróbuję, ale społeczeństwo mnie nie za to nie lubiPiracetam wrzucę, jak organizm wysyci się wapniem.
Do tego wszystko do NAD+ i bakopa. Podejrzewałem niacynę i bakopę, że coś z tym snem mieszają, ale wczoraj je wziąłem i nie przeszkodziło mi się to wyspać.
A jak to bierzesz? Wszystko naraz? Przed snem?
O ile wszystko u mnie byłoby do zrobienia, musiałbym brać po 2 tabletki miedzi i wapnia, to problem jest z potasem. Moje tabletki mają 99mg, czyli musiałbym wziąć 20 tabletek?...
Coś tu chyba jest nie tak...
A co z wapniem z jedzenia, plus potas z jedzenia?

Piracetam wrzucę, jak organizm wysyci się wapniem.