This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Skrajna nieporadność życiowa i fobia społeczna - co robić?
Zakładam, że chroniczny stres, bo od wielu lat odczuwam ciągłe napięcie. Być może kortyzol wywalony, tak jak Muniesław sugerował wcześniej. Choć ogólnie wyniki badań mam dobre. Co jakiś czas biorę udział w testach biorównoważności leków jako zdrowy uczestnik, gdzie przede wszystkim można zarobić, ale też mieć za darmo zrobiony cały szereg dokładnych badań. Pełen screening organizmu. Od stresu skacze mi ciśnienie bardzo wysoko, ale poza tym nigdzie nic podejrzanego nikt mi nie widział. Gdyby było coś mocno nie tak, to by mnie nie przyjmowali do badań.

W każdym razie problemy z erekcją to teraz i tak są na samym końcu mojej listy priorytetów.
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Skrajna nieporadność życiowa i fobia społeczna - co robić? - przez Temper - 03-17-2023, 06:33 PM

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości