Tych dziewczyn było w sumie aż trzy gdzieś tam w okresie liceum i początku studiów, krótkie znajomości, a kontakty seksualnie z nimi takie, że i tak nadal mogę mówić, że prawiczek.
No nie dało się, hydraulika kaput. Plus dwie dziwki, ale z nimi też się nie dało. No i garść późniejszych znajomości, po których panny uciekały z krzykiem po drugim, trzecim spotkaniu. Wot takaja żyzń.
Piszę dziennik, zainstalowałem apki do języków, załatwiłem wyjazd do pracy, chodzę na spacery. Już coś na pierwszy tydzień jest.
Ale że Kanada to taki kraj cucków, to bym nie przypuszczał. Sam kiedyś "zakochałem się" w lasce z Onlyfans i straciłem na tym kilka tysięcy. Uważam to za uwłaczające dla siebie, no ale coś mnie to nauczyło. Mam nadzieję, że wyleczyłem się z bycia cuckiem.
No nie dało się, hydraulika kaput. Plus dwie dziwki, ale z nimi też się nie dało. No i garść późniejszych znajomości, po których panny uciekały z krzykiem po drugim, trzecim spotkaniu. Wot takaja żyzń.Piszę dziennik, zainstalowałem apki do języków, załatwiłem wyjazd do pracy, chodzę na spacery. Już coś na pierwszy tydzień jest.

Ale że Kanada to taki kraj cucków, to bym nie przypuszczał. Sam kiedyś "zakochałem się" w lasce z Onlyfans i straciłem na tym kilka tysięcy. Uważam to za uwłaczające dla siebie, no ale coś mnie to nauczyło. Mam nadzieję, że wyleczyłem się z bycia cuckiem.