03-16-2023, 04:30 PM
Jaka tam skrajna nieporadność życiowa? Tak czytam, i po mojemu - zuch! Tylko może wygórowane wymagania odnośnie do siebie i nie wszystko się potoczyło tak dobrze jak mogło, ale też nic jeszcze straconego. 40-tka to nowa 20-tka. Mnóstwo osób teraz mieszka z rodzicami i nie ma własnego mieszkania.
Myślę, że jestem w gorszej sytuacji od Ciebie jeśli chodzi o karierę czy tam rozwój życiowy, tak jak się to ogólnie pojmuje w społeczeństwie, tylko że mnie to urządza, więc nie ma stresu i może stąd też u mnie nie ma większych problemów zdrowotnych?
Evander Holyfield mówił, co jemu zawsze powtarzała matka "Pamiętaj, że na świecie jest mnóstwo ludzi - którzy mają mniej niż Ty, ale są przy tym szczęśliwsi".
Chciałbym zobaczyć minę rekrutera, jak przed nim zwymiotowałeś
. Kto to sprzątał później? Przepraszam, musiałem spytać.
Myślę, że jestem w gorszej sytuacji od Ciebie jeśli chodzi o karierę czy tam rozwój życiowy, tak jak się to ogólnie pojmuje w społeczeństwie, tylko że mnie to urządza, więc nie ma stresu i może stąd też u mnie nie ma większych problemów zdrowotnych?
Evander Holyfield mówił, co jemu zawsze powtarzała matka "Pamiętaj, że na świecie jest mnóstwo ludzi - którzy mają mniej niż Ty, ale są przy tym szczęśliwsi".
Chciałbym zobaczyć minę rekrutera, jak przed nim zwymiotowałeś
. Kto to sprzątał później? Przepraszam, musiałem spytać.