03-15-2023, 08:24 PM
Aaa to będę wiedzieć
bo po tym chromie to ok się też czułam tylko powiazalam to wszystko z tą egzema .
A chciałam jeszcze zapytać bo ja po zjedzeniu cynku to chce mi się strasznie spać i pewnie niedobór cynku tak powoduje a mogła bym zamienić tabletki na np.syrop herbapolu on też tam ma w sobie cynk ,d3 i b6.Dziekuje za wszystkie informacje
.A muszę się pochwalić ,że jak zaczęłam jeździć autobusami na początku marca to tak jeżdżę już drugi tydzień .Stres jest już mniejszy ale jeszcze jest .Czekam do tego momentu aż będę już jeździć bez stresu tak jak chodzę do sklepu ?
bo po tym chromie to ok się też czułam tylko powiazalam to wszystko z tą egzema .A chciałam jeszcze zapytać bo ja po zjedzeniu cynku to chce mi się strasznie spać i pewnie niedobór cynku tak powoduje a mogła bym zamienić tabletki na np.syrop herbapolu on też tam ma w sobie cynk ,d3 i b6.Dziekuje za wszystkie informacje
.A muszę się pochwalić ,że jak zaczęłam jeździć autobusami na początku marca to tak jeżdżę już drugi tydzień .Stres jest już mniejszy ale jeszcze jest .Czekam do tego momentu aż będę już jeździć bez stresu tak jak chodzę do sklepu ?