This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Skrajna nieporadność życiowa i fobia społeczna - co robić?
(03-15-2023, 07:49 PM)Temper napisał(a): A pieseła masz fajnego. Smile Może kiedyś, jeśli będę już mieszkał na swoim i jakoś mi się życie ustabilizuje, to przygarnę kota. Ale musiałbym najpierw pokonać swoje przekonanie, że od kota w domu śmierdzi. Smile

Musisz wziąć pod uwagę koszty utrzymania zwierzaków. Kiedyś to było bardzo proste, teraz bardzo kosztowne. Weterynarz, ubezpieczenia i inne pierdóły.

A tak przy okazji jak u Ciebie z alkoholem? On bardzo ładnie opisuje charakter.
Już nie pamiętam w jakim kraju, ale jest taka zasada, że żeby kogoś dobrze poznać, to trzeba się z nim porządnie nawalić.

Ja miałem zawsze znajomych z którymi uwielbiałem się nawalać. Zawsze było wesoło, przyjaźnie i uprzejmie.
Dlatego chyba jestem alkoholikiem. Wszystkie moje dziewczyny lubiły jak piję, ponoć po alkoholu bywałem jeszcze bardziej odjechany niż na trzeźwo, ale w pozytywny sposób.
Alkohol ukrywa zahamowania i pokazuje co siedzie w człowieku.
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Skrajna nieporadność życiowa i fobia społeczna - co robić? - przez neko1witek - 03-15-2023, 08:02 PM

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości