03-15-2023, 12:48 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-15-2023, 12:55 PM przez tomakin.)
apteka-czeska.pl
Właśnie dostałem paczkę
Tylko drogo, w sumie wysyłka 25 zł, pobraniowa, nie ma opcji zapłaty przy zakupie, no ale dzięki temu jest jakiś zabezpieczenie jakby na cło poszło czy z innego powodu paczka nie doszła, celnicy różnie tam mogą. A nie czekaj... to z Polski wysyłają, no to nie ma opcji chyba żeby celnik coś nie teges.
Chyba jeszcze jakiś czas wstrzymam się z piracetamem, spróbuję ogarnąć bezsenność, bo naprawdę nieźle mnie znowu rozjechało, ponad 5 pobudek w ciągu nocy i tak co noc, potem przez cały dzień jak zombie. Miedź, magnez, kwas foliowy. Zobaczymy, czy coś dadzą.
Jest opcja, że to wysoka acetylocysteina, czyli efekt uboczny bakopy, ale źle spałem już zanim ją wziąłem.
Właśnie dostałem paczkę
Tylko drogo, w sumie wysyłka 25 zł, pobraniowa, nie ma opcji zapłaty przy zakupie, no ale dzięki temu jest jakiś zabezpieczenie jakby na cło poszło czy z innego powodu paczka nie doszła, celnicy różnie tam mogą. A nie czekaj... to z Polski wysyłają, no to nie ma opcji chyba żeby celnik coś nie teges.Chyba jeszcze jakiś czas wstrzymam się z piracetamem, spróbuję ogarnąć bezsenność, bo naprawdę nieźle mnie znowu rozjechało, ponad 5 pobudek w ciągu nocy i tak co noc, potem przez cały dzień jak zombie. Miedź, magnez, kwas foliowy. Zobaczymy, czy coś dadzą.
Jest opcja, że to wysoka acetylocysteina, czyli efekt uboczny bakopy, ale źle spałem już zanim ją wziąłem.