This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Skrajna nieporadność życiowa i fobia społeczna - co robić?
Oczywiście stronkę o wygrywie znam, czytałem, porobiłem notatki. Stąd właśnie wiem o ego depletion, czyli że nie da się robić wszystkiego na raz, bo nie starczy sił psychicznych. Zmuszenie się do tej pierwszej rzeczy jest najtrudniejsze, potem może już jakoś pójdzie. 

Parę dni temu czytałem też o wyuczonej bezradności na wiki. 

Można kupić viagrę i tadalafil bez recepty, no ale zawsze się łasiłem na jakieś tanie oferty tabletek lub proszków z Chin, Indii albo innych takich. Jeśli biorąc nawet 100 mg viagry, czyli dość końską dawkę, jedyne co czułem to lekki ból głowy, to raczej spodziewam się, że to wałek. Nie wiem, jak można wałkować cynk za kilka złotych. 

No ale to różnie można trafić. Zamawiam w Chinach DNP na odchudzanie i sam to sobie w ukryciu suszę i kapsułkuję. Jest o wiele tańsze niż gotowce, a skuteczne jak diabli. Plus wszystkie książkowe efekty uboczne. Niby można przy tym mieć problemy ze wzrokiem, ale nadal mam sokoli. Na Clenbuterolu też nigdy nikt mnie nie oszukał. A nie sądzę, żeby to był efekt placebo. Nie przy 12-15 kg w ciągu miesiąca.

Może faktycznie będę tutaj wrzucał jakieś swoje działania. Dla siebie ale i dla innych.
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Skrajna nieporadność życiowa i fobia społeczna - co robić? - przez Temper - 03-08-2023, 10:30 PM

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości