03-08-2023, 09:36 PM
A shit, nie znam się na tych wszystkich... jezu, z viagrą nie dało rady to już naprawdę problem
No i kto wie, czy to to było w ogóle, na allegro (czyli nie szemrane) kupiłem cynk i w nim najpewniej nie ma w ogóle cynku, nie wiem, ile producent na tym oszczędził, 2 zł? Skoro oszukują na cynku, który 13 zł kosztuje, z czego większość ceny to opakowanie i marża pośredników, to czemu nie na viagrze. Nawet kilka dni temu wrzucałem gdzieś na forum link do opracowania, gdzie analizowano skład suplementów, jakie kupisz na amazonie, 64% przebadanych produktów w ogóle nie zawierało tego, co miało zawierać, nawet śladowych ilości. Ogólnie viagrę powinieneś poczuć tak czy tak, bo to dużo zmienia w tym, jak w ogóle funkcjonuje cały organizm.
W ogóle widzę, że to można normalnie bez recepty kupić i nawet wysyłkowo do paczkomatu, jakbyś miał problem z zagadaniem aptekarki.
No i zawsze możesz w wątku zapisywać, co zrobiłeś, co zmieniłeś w życiu, będzie to jakiś doping do dalszego działania.
No i kto wie, czy to to było w ogóle, na allegro (czyli nie szemrane) kupiłem cynk i w nim najpewniej nie ma w ogóle cynku, nie wiem, ile producent na tym oszczędził, 2 zł? Skoro oszukują na cynku, który 13 zł kosztuje, z czego większość ceny to opakowanie i marża pośredników, to czemu nie na viagrze. Nawet kilka dni temu wrzucałem gdzieś na forum link do opracowania, gdzie analizowano skład suplementów, jakie kupisz na amazonie, 64% przebadanych produktów w ogóle nie zawierało tego, co miało zawierać, nawet śladowych ilości. Ogólnie viagrę powinieneś poczuć tak czy tak, bo to dużo zmienia w tym, jak w ogóle funkcjonuje cały organizm. W ogóle widzę, że to można normalnie bez recepty kupić i nawet wysyłkowo do paczkomatu, jakbyś miał problem z zagadaniem aptekarki.
No i zawsze możesz w wątku zapisywać, co zrobiłeś, co zmieniłeś w życiu, będzie to jakiś doping do dalszego działania.