This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Skrajna nieporadność życiowa i fobia społeczna - co robić?
A shit, nie znam się na tych wszystkich... jezu, z viagrą nie dało rady to już naprawdę problem Big Grin No i kto wie, czy to to było w ogóle, na allegro (czyli nie szemrane) kupiłem cynk i w nim najpewniej nie ma w ogóle cynku, nie wiem, ile producent na tym oszczędził, 2 zł? Skoro oszukują na cynku, który 13 zł kosztuje, z czego większość ceny to opakowanie i marża pośredników, to czemu nie na viagrze. Nawet kilka dni temu wrzucałem gdzieś na forum link do opracowania, gdzie analizowano skład suplementów, jakie kupisz na amazonie, 64% przebadanych produktów w ogóle nie zawierało tego, co miało zawierać, nawet śladowych ilości. Ogólnie viagrę powinieneś poczuć tak czy tak, bo to dużo zmienia w tym, jak w ogóle funkcjonuje cały organizm.

W ogóle widzę, że to można normalnie bez recepty kupić i nawet wysyłkowo do paczkomatu, jakbyś miał problem z zagadaniem aptekarki.

No i zawsze możesz w wątku zapisywać, co zrobiłeś, co zmieniłeś w życiu, będzie to jakiś doping do dalszego działania.
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Skrajna nieporadność życiowa i fobia społeczna - co robić? - przez tomakin - 03-08-2023, 09:36 PM

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości