This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Skrajna nieporadność życiowa i fobia społeczna - co robić?
Kurcze kup sobie viagrę po prostu, a nie psychotropy bierzesz na spotkanie z dziwką Big Grin

A może jakieś sporty walki? Mi to naprawdę dużo dało, jeśli o psychikę chodzi.

A, co do nauki, to nie przejmuj się, jak zniknie stres, to wróci zdolność do zapamiętywania. No i już nie patrz na świat na zasadzie "muszę mieć mieszkanie, samochód i prywatny jacht", patusy mające 3 wyroki i z całego majątku jedynie sześciocyfrowy dług zakładają rodziny i robią dzieci.

To jest właśnie ta sztuczka podświadomości, wybiera najtrudniejszą drogę w przyszłości "musisz mieć mieszkanie etc", żeby to wyglądało na nierealne do osiągnięcia. Podświadomość cały czas będzie Cię tak ogrywać.

Powoli, stopniowo małymi krokami buduj pewność siebie i buduj nową relację z matką. Zapewne można to zrobić lepiej i szybciej, ale ja jestem ten gość od supli, a nie psycholog czy jakiś "coach", ode mnie lepszej rady na życie nie dostaniesz.
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Skrajna nieporadność życiowa i fobia społeczna - co robić? - przez tomakin - 03-08-2023, 08:02 PM

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości