02-21-2023, 01:09 PM
Hej
Ja sobie zrobię w przyszłym miesiącu ferytyne bo wolę mieć badania ok wtedy lepiej się funkcjonuje .
Powiem ci że od wczoraj wieczora biorę ten mocniejszy wapń i jest trochę lepiej zawsze zmęczona i bez sił ale też się nie dziwię ja dużo chodzę ,teraz sobie kupię ten bilet autobusowy.ale tak dziś lepiej się czuję leki mniej już dokuczają a mój syn to takie bardzo aktywny jest.
.Mrowienia dziś były ale takie minimalne nie przeszkadzało mi to w funkcjonowaniu.
Chciałam się ciebie zapytać można jeszcze zrobić badania wapnia i magnezu z erytrocytów wiesz coś o tym badaniu ? Czy jest wiarygodne .
Ja sobie zrobię w przyszłym miesiącu ferytyne bo wolę mieć badania ok wtedy lepiej się funkcjonuje .
Powiem ci że od wczoraj wieczora biorę ten mocniejszy wapń i jest trochę lepiej zawsze zmęczona i bez sił ale też się nie dziwię ja dużo chodzę ,teraz sobie kupię ten bilet autobusowy.ale tak dziś lepiej się czuję leki mniej już dokuczają a mój syn to takie bardzo aktywny jest.
.Mrowienia dziś były ale takie minimalne nie przeszkadzało mi to w funkcjonowaniu.Chciałam się ciebie zapytać można jeszcze zrobić badania wapnia i magnezu z erytrocytów wiesz coś o tym badaniu ? Czy jest wiarygodne .