12-27-2022, 05:29 AM
Nie jestem pewien, czy nie zlikwiduję forum. Unia, w ramach zwiększania kontroli nad obywatelami i walki z wolnością wypowiedzi powoli doprowadza do tego, że żeby mieć prywatnego bloga gdzie dzieli się przepisami na sernik, trzeba mieć doktorat zarówno z informatyki, jak i z prawa międzynarodowego. Jeszcze na wordpressach idzie to ogarnąć, bo są gotowe skrypty które to robią za człowieka, ale przy takich forach pojawiają się problemy. Forum praktycznie nikomu nie służy, bo pytania zadają ze 3 nowe osoby rocznie, dochód z reklam można było liczyć nawet nie w złotówkach, ale w groszach miesięcznie, zresztą wyłączyłem reklamy bo przestały się zgrywać z unijnymi przepisami. Do tego fakt, że jestem de facto administratorem danych osobowych prawie 200 osób...
Jedyne, co mi się tu tak naprawdę przydaje, to wątek "obłączki" gdzie mogę sprawdzić, jakie suple kiedy brałem i jaki to miało wpływ na wygląd paznokci.
Jedyne, co mi się tu tak naprawdę przydaje, to wątek "obłączki" gdzie mogę sprawdzić, jakie suple kiedy brałem i jaki to miało wpływ na wygląd paznokci.