This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nerwica, depresja. Prośba o analize badań
Właśnie mijają 3 tygodnie suplementacji. Niestety żadnych konkretnych zmian nie zauważyłem. Nadal towarzyszą mi drgania mięśni, nerwowość, stany lękowe i depresyjne. Przez te 3 tygodnie brałem:
B1 100mg
b6 50mg
b complex (skład wrzucam poniżej) przez 2 tyg 1 kapsułka dziennie, ostatni tydzień 3 dziennie
chrom 200mcg
cynk 2x 15mg z dwiema przerwami 2-3 dni kiedy brałem miedź 2mg
selen 200mcg
tauryna 2x1000mg
cytrynian potasu 2x3g
mleczan magnezu 2x1000mg
wapń 500-1000mg
2 tabletki suplementu kfd vitapak+ którego skład też wrzucam niżej

Na ta chwile chciałem suplementować:

mleczan magnezu 2x1000mg
wapń 1000mg
cytrynian potasu 2x3g
suplement vitapak +
witamina D3 1000IU
witamina K2 mk4 100mcg
witamina A 25000IU
witamina E 400IU
bor 3-5mg
lit 5mg

Po 3 tyg w kolejnym etapie
magnez
wapn
vitpak
d3 2000IU
k2
omega 3 2x1000mg EPA
lecytyna 10-20g
typtofan 1g
lizyna 2g
olej z wiesiołka 10ml

Chciałem to rozbić na 2 etapy ponieważ dość kłopotliwe jest dla mnie zażywanie takiej ilości suplementów przez dzień. Czy coś zmienić, czy to dobra strategia ?

Załączone pliki Miniatury

Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Nerwica, depresja. Prośba o analize badań - przez znerwicowany - 09-25-2022, 01:37 PM

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości