09-08-2022, 03:22 AM
Dziś poprawiam stronkę o osteoporozie i tak sobie myślę, że ta miedź chyba działa jeśli chodzi o kości. Wygląda to tak, jakbym miał ciągle niski poziom wapnia, co by mogło oznaczać, że jest on wyciągany skąd się da i wbudowywany w szkielet. Oczywiście zapominam o suplementach, w efekcie w diecie mam pewnie połowę zapotrzebowania, ale wcześniej też miałem i jakoś to nie przeszkadzało.
A akurat suple wapnia są teraz najważniejsze, czosnek miał regulować kanał wapniowo potasowy, jeśli po uzupełnieniu niedoboru miedzi wapń znikł z komórek mięśniowych i nerwowych, to czosnek nie zadziała nawet jeśli jest trafnym pomysłem. W sumie to to są 143 strony o tym, że ciągle zapominam brać suple które sobie wyznaczyłem.
A akurat suple wapnia są teraz najważniejsze, czosnek miał regulować kanał wapniowo potasowy, jeśli po uzupełnieniu niedoboru miedzi wapń znikł z komórek mięśniowych i nerwowych, to czosnek nie zadziała nawet jeśli jest trafnym pomysłem. W sumie to to są 143 strony o tym, że ciągle zapominam brać suple które sobie wyznaczyłem.