08-03-2022, 06:53 AM
Mam wrażenie, że lekko poprawia się kolor płytki paznokciowej, że jest mniej blada, ale może to tylko złudzenie. Poza tym zero efektów, zarówno tego dziwnego zestawu na naczynka, jak i AKG, które wczoraj przyszło i regularnie podjadam. Trochę będzie się kłócić z innymi suplami, gdyż zawiera bardzo dużo argininy, a po niej miałem pogorszenie objawu Terry'ego jakiś czas temu, zresztą uważa się, że może on brać się właśnie z nadmiaru argininy (i tego, co organizm z niej produkuje) nie w tych miejscach, gdzie powinno być jej dużo.
Ciśnienie krwi cały czas podobne, bezsenność minęła, ale cały czas mam gonitwę myśli i wrażenie zwiększonego napięcia. I dalej nie mam pojęcia, od czego.
Z siłownią muszę ostrożniej, bo ból jest nie tam, gdzie powinien, bolą przyczepy łokciowe tricepsów, co zresztą jest u mnie normą, chociaż całkiem dobrze ogarniam ochronę i prawidłowe wykonywanie ćwiczeń. W ogóle mam ciągle problemy z przyczepami i ścięgnami, w całym organizmie, przypuszczam, że to też może być efekt słabszego mikrokrążenia, a co za tym idzie słabszej regeneracji.
Ciśnienie krwi cały czas podobne, bezsenność minęła, ale cały czas mam gonitwę myśli i wrażenie zwiększonego napięcia. I dalej nie mam pojęcia, od czego.
Z siłownią muszę ostrożniej, bo ból jest nie tam, gdzie powinien, bolą przyczepy łokciowe tricepsów, co zresztą jest u mnie normą, chociaż całkiem dobrze ogarniam ochronę i prawidłowe wykonywanie ćwiczeń. W ogóle mam ciągle problemy z przyczepami i ścięgnami, w całym organizmie, przypuszczam, że to też może być efekt słabszego mikrokrążenia, a co za tym idzie słabszej regeneracji.