07-16-2022, 02:23 AM
No to jeszcze raz, trzeba wypisać, co robiłem w 2010, przed tą mega poprawą, zaczynając od 12 maja
- 12 maja, dużo witaminy C, dużo E, omega 3, raczej roślinne
- 16 maja, niewielkie dawki b complex, witaminy A,
- 17 maja, duże dawki magnezu (ale nie jestem pewien, czy na pewno)
- 19 maja, czosnek + D3
- 27 maja, jest naprawdę źle ze zdrowiem
- 30 maja, lepiej
- 1 czerwca, cholina
- 3 czerwca, żeń-szeń, bardzo duże dawki choliny
- 5 czerwca, kwas foliowy
- 6 czerwca, mega poprawa
Kolejna poprawa była w lipcu 2011, jednocześnie najlepsze czasy biegowe i pojawienie się kilku obłączków, ale wtedy nie prowadziłem tak wyraźnego bloga i/lub nie mam go zapisanego. Na pewno brałem wtedy cholinę i cynk. Na pewno brałem hepatil. 28 czerwca wrócił obłączek, one rosną dość powoli, więc warto przejrzeć zapisy od kwietnia 2011. Historia zakupów na allegro:
- w kwietniu cynk i miedź, do robienia roztworów
- 3 maja kudzu, ale pojęcia nie mam, czy dla siebie, czy dla kogoś, raczej dla kogoś, w tym samym zamówieniu jakaś mocna b complex
- 8 maja melatonina
- 22 maja cholina
- 8 czerwca mangan (ten sam, który mam do tej pory)
- 13 czerwca białko, wtedy na siłowni dużo ćwiczyłem
- 15 czerwca witamina E
Nic tam więcej nie było, chlorek magnezu 30 kwietnia, jakiś wapń razem z nim.
Cholina to oczywisty podejrzany, ale brałem jej takie ilości i tak długo, że na 100% można ją wykluczyć. Co najwyżej będzie to cholina + coś jeszcze. Jeszcze przejrzę zapiski z 2011, jeśli gdzieś znajdę.
- 12 maja, dużo witaminy C, dużo E, omega 3, raczej roślinne
- 16 maja, niewielkie dawki b complex, witaminy A,
- 17 maja, duże dawki magnezu (ale nie jestem pewien, czy na pewno)
- 19 maja, czosnek + D3
- 27 maja, jest naprawdę źle ze zdrowiem
- 30 maja, lepiej
- 1 czerwca, cholina
- 3 czerwca, żeń-szeń, bardzo duże dawki choliny
- 5 czerwca, kwas foliowy
- 6 czerwca, mega poprawa
Kolejna poprawa była w lipcu 2011, jednocześnie najlepsze czasy biegowe i pojawienie się kilku obłączków, ale wtedy nie prowadziłem tak wyraźnego bloga i/lub nie mam go zapisanego. Na pewno brałem wtedy cholinę i cynk. Na pewno brałem hepatil. 28 czerwca wrócił obłączek, one rosną dość powoli, więc warto przejrzeć zapisy od kwietnia 2011. Historia zakupów na allegro:
- w kwietniu cynk i miedź, do robienia roztworów
- 3 maja kudzu, ale pojęcia nie mam, czy dla siebie, czy dla kogoś, raczej dla kogoś, w tym samym zamówieniu jakaś mocna b complex
- 8 maja melatonina
- 22 maja cholina
- 8 czerwca mangan (ten sam, który mam do tej pory)
- 13 czerwca białko, wtedy na siłowni dużo ćwiczyłem
- 15 czerwca witamina E
Nic tam więcej nie było, chlorek magnezu 30 kwietnia, jakiś wapń razem z nim.
Cholina to oczywisty podejrzany, ale brałem jej takie ilości i tak długo, że na 100% można ją wykluczyć. Co najwyżej będzie to cholina + coś jeszcze. Jeszcze przejrzę zapiski z 2011, jeśli gdzieś znajdę.