04-05-2022, 08:35 AM
Jest kwas alfa liponowy, jest karnityna, jest do kompletu Q10. Jeszcze zastanawiam się, co z żelazem, miałem je nisko w wynikach, zespół niespokojnych nóg jest też powiązany z niedoborami tego pierwiastka, a kwas alfa liponowy bardzo mocno żelazo wypłukuje, do tego stopnia, że jest stosowany jako lek na chroniczne zatrucia, usuwa złogi tego pierwiastka z organizmu. Żebym się w anemię tymi eksperymentami nie wpędził.
Będę brał jedną tabletkę ascoferu na noc, chociaż nie wiem, czy powinno się to mieszać z ALA.
Dorzucam też diosminę, tę co kilka miesięcy temu kupiłem żeby mi opakowanie na 2 tygodnie starczyło
Coś mi się zdaje, że antyoksydanty to nie jest odpowiedź, na pewno zrezygnuję z A, bo raz, że już musiała się uzupełnić, a dwa, mam po niej koszmarne bóle głowy. ALA też jest mocnym antyoksydantem, więc będzie niejako kontynuacja eksperymentu z wolnymi rodnikami.
Dalej biorę lizynę i BCAA, chociaż nie jakoś bardzo regularnie.
Będę brał jedną tabletkę ascoferu na noc, chociaż nie wiem, czy powinno się to mieszać z ALA.
Dorzucam też diosminę, tę co kilka miesięcy temu kupiłem żeby mi opakowanie na 2 tygodnie starczyło

Coś mi się zdaje, że antyoksydanty to nie jest odpowiedź, na pewno zrezygnuję z A, bo raz, że już musiała się uzupełnić, a dwa, mam po niej koszmarne bóle głowy. ALA też jest mocnym antyoksydantem, więc będzie niejako kontynuacja eksperymentu z wolnymi rodnikami.
Dalej biorę lizynę i BCAA, chociaż nie jakoś bardzo regularnie.