03-24-2022, 02:08 PM
(03-14-2022, 03:05 PM)tomakin napisał(a): Kreatynę lepiej kup. Białka zazwyczaj w diecie nie brakuje i rzadko kiedy jest ono limitującym czynnikiem wzrostu mięśni, chyba że ktoś ma jakieś problemy z trawieniem czy z jego metabolizowaniem, jak np pacjenci z marskością wątroby.
Zacząłem brać tauryne. Przez 4-5 dni samopoczucie rewelacja jakiej już dawno nie było. Zero zmulki z rana energia i brak lęków. Na co dzisiaj jadę Sobie autem i tu ni z gruchy ni z pietruchy zaczyna mi serce napierd....nie to że szybko, ale mocno. Do tego trzęsące się ręce i panika w takim stanie poszedłem do klienta
(puls na pulsometrze się zwiększył do 90-100)po około 30 minutach wróciło wszystko w miarę do normy. Przed atakiem zero objawów niepokoju jedynie suchość w ustach. i teraz pytanie czy to może mieć związek z tym, że siedzę na słońcu od tygodnia łapiąc d3. Magnezu zażywam 50mg czasami max 100mg z supli,a wapń wiaodmo jak większość tutaj mam przy gornej granicy?bo powiem szczerze że zajarałem się ta tauryna myślałem, że to będzie to