02-04-2022, 03:52 PM
no dokładnie jasne,że zależności są spore.
Chociaż jeżeli chodzi o witaminę C to uważam, że w rozsądnej dawce nie zaszkodzi, brałem długi czas kiedyś i mam same pozytywne wspomnienia
ale czemu przestałem brać chyba gdzieś wyczytałem o tych kamieniach i zwyczajnie się wystraszyłem.
Tak samo mam problem z identyfikacją równowagi między wapniem, a magnezem niby rozwolnień nie mam, ani zatwardzeń specjalnie też nie tylko mam głównie mrowienia łydek. jak przegnę z jednym bądź drugim teoretycznie jest to objaw obniżenia poziomu wapnia w komórkach,ale znowu jak zbadam wapń we krwi to jest przy górnej granicy i człowiek dostaje kocioł w głowie
Chociaż jeżeli chodzi o witaminę C to uważam, że w rozsądnej dawce nie zaszkodzi, brałem długi czas kiedyś i mam same pozytywne wspomnienia
ale czemu przestałem brać chyba gdzieś wyczytałem o tych kamieniach i zwyczajnie się wystraszyłem.Tak samo mam problem z identyfikacją równowagi między wapniem, a magnezem niby rozwolnień nie mam, ani zatwardzeń specjalnie też nie tylko mam głównie mrowienia łydek. jak przegnę z jednym bądź drugim teoretycznie jest to objaw obniżenia poziomu wapnia w komórkach,ale znowu jak zbadam wapń we krwi to jest przy górnej granicy i człowiek dostaje kocioł w głowie