This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Czy te objawy to nerwica z myśli, czy jakieś niedobory?
(01-18-2022, 02:54 PM)NICE napisał(a): Masz problemy z koncentracją lub pamięcią?

Masz wrażenie zimna lub gorąca w różnych miejscach ciała?

Masz jakieś dziwne uczucie ciśnienia w głowie?

Zmierz temperaturę rano, w południe i przed pójściem spać.

Zmierz puls i ciśnienie na siedząco, a potem drugi raz, 5 minut po wstaniu.

Masz hipermobilne stawy, jesteś w stanie wyginać np. palce bardziej niż inni ludzie?

1. Tak
2. Nie.
3. Nie, ale chorowałem kiedyś na lewe ucho i kilka miesięcy temu czułem puls w tym uchu podczas kładzenia się, teraz nie mam tego objawu.
4. Miałem ciśnienie mierzone czy to w szpitalu, czy to u lekarza i było ok. 130/80, ale to było w momencie ataku paniki. Jednak mogę powiedzieć, że podczas wstawania serce strasznie mi się rozpędza, kilka miesięcy temu nawet miałem coś takiego, że wstawałem i miałem mroczki przed oczami. Również tak jest jak się kładę, serce zaczyna szybko i mocno bić, gdzie po kilkudziesięciu sekundach leżenia uspokaja się i bije "normalnie", ale chciałbym powiedzieć że w zasadzie cały czas mam podwyższone tętno.
5. Nie mam nic z tych rzeczy.
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Czy te objawy to nerwica z myśli, czy jakieś niedobory? - przez DrzewoCedrowe - 01-18-2022, 03:09 PM

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości