12-28-2021, 09:20 AM
istnieje, czysta dieta to dieta naturalna, bez żadnych sztuczności. to jest to czego ludzkie ciało potrzebuje bo tak zostaliśmy stworzeni. i żadne probówkowe rewelacje tego nie zmienią, nieważne ile tam jest składników odżywczych, one są sztuczne i jako że ciało jest w stanie to wychwycić to ich nie przyswoi tak jak naturalnych. następna rzecz to cukier, on bardzo wywala magnez z organizmu, nie wiem jak, nie interesuje mnie to, ale wiem że wywala bo sprawdziłam to na sobie tysiąc razy. kolejna rzecz to toksyny które powodują stres oksydacyjny. niby jak chcesz być zdrowy wciskając w siebie tonę syfu? o i chyba właśnie znalazłam przyczynę dlaczego ci się magnez nie przyswaja.
jakie to ma znaczenie co dokładnie jest produkowane pod wpływem słońca? nie jesteś w stanie tego skopiować żadną tabletką czy żadnym suplementem. bycie na słońcu to podstawa zdrowia, chyba jest wystarczająco dużo badań na ten temat.
tak, jem tysiąc razy więcej witamin i kwasów tłuszczowych i dostaję tysiąc razy więcej witaminy D ze słońca i to jest to co mnie wyleczyło z czegoś z czym męczyłam się całe życie. to raz. a dwa poziom stresu się obniżył właśnie dzięki temu że dobrze przyswajam magnez i jestem na słońcu codziennie.
jakie to ma znaczenie co dokładnie jest produkowane pod wpływem słońca? nie jesteś w stanie tego skopiować żadną tabletką czy żadnym suplementem. bycie na słońcu to podstawa zdrowia, chyba jest wystarczająco dużo badań na ten temat.
tak, jem tysiąc razy więcej witamin i kwasów tłuszczowych i dostaję tysiąc razy więcej witaminy D ze słońca i to jest to co mnie wyleczyło z czegoś z czym męczyłam się całe życie. to raz. a dwa poziom stresu się obniżył właśnie dzięki temu że dobrze przyswajam magnez i jestem na słońcu codziennie.