Ech, czytam że na wykopie kiedyś powiedziałeś że suplementacja cynkiem i żelazem może obniżyć poziom miedzi do takiego gdzie organizm nie jest w stanie walczyć z infekcją covid. Ja podnosiłem ferrytynę, brałem sporo cynku a z tego co pamietam niewiele miedzi. Może teraz bym był zdrowy gdybym miał wtedy dobry poziom miedzi. Niby jak już się zaczęły te przewlekłe objawy to uzupełnialem potem miedź ale i tak zbadam sobie teraz poziom ceruloplazminy we krwi.
Oprócz tego planuję zbadać TSH, w końcu pierwszy raz B12, cholesterol bo w Long covid wychodzi podobno podwyższony, ferrytynę, ATPO bo mam bardzo małą tarczycę i kiedyś miałem podwyższone TSH, ALT bo jeszcze przed Covidem wychodziło mi regularnie lekko podwyższone.
Jakieś pomysły, co jeszcze mogę zbadać, żeby wyeliminować możliwość istnienia jakichś patologii, którym można zaradzić?
Oprócz tego planuję zbadać TSH, w końcu pierwszy raz B12, cholesterol bo w Long covid wychodzi podobno podwyższony, ferrytynę, ATPO bo mam bardzo małą tarczycę i kiedyś miałem podwyższone TSH, ALT bo jeszcze przed Covidem wychodziło mi regularnie lekko podwyższone.
Jakieś pomysły, co jeszcze mogę zbadać, żeby wyeliminować możliwość istnienia jakichś patologii, którym można zaradzić?