10-19-2021, 07:28 PM
Przez internet na pewno nie znajdziesz odpowiedzi. Ja na przykład szukam przyczyny jednego z problemów zdrowotnych u siebie już od około 15 lat i dalej nie znalazłem, to akurat coś, czego u lekarza też bym nie zdiagnozował bo po prostu medycyna tego nie wie, ale to uświadamia jak beznadziejnym zadaniem jest próba diagnozy samemu czy przez internet nie będąc lekarzem, nawet ktoś taki jak ja, z całą tą wiedzą, z najdokładniejszą możliwą znajomością "pacjenta" i największą możliwą motywacją do szukania odpowiedzi, przez 15 lat nie znajduje rozwiązania. Jakie szanse masz Ty, albo nawet ktoś przez internet kto poświęci temu kilkanaście minut czy góra kilka godzin, zakładając że znajdziesz na jakimś forum kogoś kto tyle czasu poświęci?
Nie próbuj sobie tych pieczeń czy co to jest leczyć w ciemno, nie próbuj sama diagnozować. Masz na pewno niedobór żelaza i kto wie, może przejdzie po jego wyleczeniu, a jak nie to serio szukaj ogarniętego lekarza.
Nie próbuj sobie tych pieczeń czy co to jest leczyć w ciemno, nie próbuj sama diagnozować. Masz na pewno niedobór żelaza i kto wie, może przejdzie po jego wyleczeniu, a jak nie to serio szukaj ogarniętego lekarza.