09-29-2021, 10:22 AM
(09-29-2021, 08:58 AM)subzero napisał(a): Czyli nie zdajesz sobie sprawy z tego, że nie szczepiąc się ryzykujesz także zdrowiem innych, których możesz zarazić?
A nawet biorąc swoje dbanie o zdrowie, to nie szczepić się to coś w stylu "zdrowa dieta, ale palę papierosy".
Ryzykuję czyje zdrowie? Tych zaszczepionych, czy niezaszczepionych?
Czy używasz w ogóle mózgu pisząc takie rzeczy? Nie chodzę i nie kaszlę na nikogo, unikam tak czy inaczej ludzi, bo większość ludzi to debile.
Dbam o zdrowie i piję alkohol, oraz jem kilka razy w roku frytki. I co z tego?
Moje życie, mam prawo od czasu do czasu się luzować, a robię to dlatego, bo dbam o siebie, więc uważam, że mi się to należy.
Każdy z nas ma inne podejście do życia. Inni lubią się po prostu martwić i zamartwiać, bez tego nie potrafią przeżyć dnia.
Ja mam inne podejście do życia.
Ludzie naokoło cały czas ryzykują moim życiem. Debile w samochodach spalinowych, debile, którzy nie sortują śmieci, debile, którzy siedzą w samochodach i nie wyłączają silnika przez wiele minut, debile, którzy nie włączają kierunkowskazów. To tylko o debilach poruszających się samochodami.
A takich debili od innych spraw jest miliony. Debile, którzy nie odżywiają się zdrowo, a potem taki kutas umrze prowadząc autobus, bo dostanie zawału, bo wpierdalał mięcho i macdonalda całe życie popijając colą i spowodował śmierć 50 pasażerów.
Mogę tak nawijać cały czas, ile naokoło debili ryzykuje naszym życiem...
Więc po prostu wyluzuj.
Człowiek może zginąć w każdej chwili na milion sposobów - chcesz o tym myśleć, to more than welcome.
Ja wypiję sobie kawę, zjem czekoladę i wezmę witaminę D.