09-29-2021, 08:39 AM
Kilka tygodni brałem, z objawów - wtedy myślałem, że to coś pod zespół serotoninowy, teraz myślę, że prędzej pod parkinsonizm by to podpadało. Choroba Parkinsona to efekt braku możliwości wykorzystania dopaminy przez organizm, zbicie jej za pomocą chociażby tryptofanu da podobny efekt, tyle że w takim wypadku wszystko się cofnie zaraz po podniesieniu poziomu dopaminy do normy. Drżenie mięśni, silna nerwowość, stany depresyjne, drganie powieki, szybkie tętno, wrażenie podniesionej temperatury, pewnie jeszcze jakieś były których sobie teraz nie przypomnę.
Teraz nie mam żadnych wyraźnych objawów czegokolwiek, ot, ogólne zmęczenie i wrażenie wypompowania z energii, mogą to być po prostu efekty przedawkowania internetu, a biorę cały czas różne rzeczy żeby sprawdzić, jak na to zareaguje organizm.
Teraz nie mam żadnych wyraźnych objawów czegokolwiek, ot, ogólne zmęczenie i wrażenie wypompowania z energii, mogą to być po prostu efekty przedawkowania internetu, a biorę cały czas różne rzeczy żeby sprawdzić, jak na to zareaguje organizm.