This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Feng Shui, kuchnia pięciu przemian
(07-16-2021, 07:31 PM)NICE napisał(a): to że sportowcom przez lata treningów obniża się stopniowo pod wpływem ruchu nie znaczy że obniżenie dietą jest bezpieczne

Jako "sportowiec" obniżam to serce tak czy inaczej, dieta pozwala mi oczyścić organizm ze śmieci i przez to pracuje jeszcze wydolniej.
Ale to tylko moje zdanie i mam nadzieję, że tak jest.
Odciążenie organizmu ze śmieciowej diety bardzo szybko poprawia wszystkie parametry. Ornisz to opisywał w swoich książkach, więc nie widzę w tym niczego złego.
Skoro dużo trenuję oczekuję, że wraz ze zdrowszym odżywianiem moje parametry się polepszą.
Ciśnienie spada mi również.
Kilka lat temu zaczął mieć problemy z nadciśnieniem, teraz praktycznie od dłuższego czasu mam je w normie, a nawet schodzę poniżej standardów. Dzisiaj rano 113/69.
Niestety według pewnej apki mimo, że parametry są ok, to różnica między parametrami jest za duża. Oznacza to z reguły przetrenowanie. Gdyby było 113/73 byłoby idealne, poniżej 40 różnicy ponoć nie jest to za dobrze.
Ale ciągle szukam na to potwierdzenia.
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Feng Shui, kuchnia pięciu przemian - przez neko1witek - 02-23-2021, 12:47 PM
RE: Feng Shui, kuchnia pięciu przemian - przez tomakin - 02-25-2021, 05:54 PM
RE: Feng Shui, kuchnia pięciu przemian - przez NICE - 07-16-2021, 06:28 PM
RE: Feng Shui, kuchnia pięciu przemian - przez NICE - 07-16-2021, 07:31 PM
RE: Feng Shui, kuchnia pięciu przemian - przez neko1witek - 07-16-2021, 07:48 PM
RE: Feng Shui, kuchnia pięciu przemian - przez subzero - 07-16-2021, 08:49 PM
RE: Feng Shui, kuchnia pięciu przemian - przez tomakin - 07-17-2021, 02:39 PM
RE: Feng Shui, kuchnia pięciu przemian - przez tomakin - 07-19-2021, 04:08 PM

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości